Сегашният парламент не роди нищо стойностно. Такова мнение изрази в ефира

...
Сегашният парламент не роди нищо стойностно. Такова мнение изрази в ефира
Коментари Харесай

Нинова от Бузлуджа: Сегашният парламент не роди нищо стойностно

Сегашният парламент „ не роди ” нищо стойностно. Такова мнение изрази в ефира на „ Събуди се ” водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Не се състоя правосъдна промяна, за бърз, обективен развой. Приетият бюджет не дава късмет за развиване на България. Нямаме прогрес по присъединението към Шенген поради проблемите, които имаме с миграцията, и с престъпността ”, добави водачът на Българска социалистическа партия.

„ Има замяна във всяко отношение. Всичко се случваше в два проекта. Един обществен, за пред света, и един прикрит,  който взимаше решенията – подмолно. Целта е една – спасяването на Борисов от наказателно гонене, власт за ПП-ДБ и  разбира се решаващата роля на Движение за права и свободи ”, счита Нинова. 

Според нея военната помощ за Украйна би трябвало да спре, тъй като непрекъснатото „ наливане на оръжие и техника ” значи продължение на войната.  

„ Целият свят има потребност от края на тази война, тъй като тя създаде  доста проблеми. Много жертви бежанци, премеждия за двете страни, спад в стопанските системи и обществени проблеми ”, посочи Нинова.

И добави, че Българска социалистическа партия е изрично срещу премахването на 3 март като народен празник.

„ Политическата обстановка в България и честите избори доведоха до корист със служебните кабинети. Административни чистки, назначение на хора в цялата страна, президентска администрация. Това е проблем. Независимо по какъв начин се споделя президентът ", сподели още депутатът.

От Българска социалистическа партия ще разгласят кандидатурата си за кмет на София през септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР